vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Tânără, agresată și urcată cu forța în mașină

Politiștii craioveni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi lovit o tânără de 27 de ani, pe care apoi a introdus-o cu forța în mașina pe care o conducea. Cei doi sunt din comuna Lipovu, evenimentul petrecându-se în cursul zile de luni.

Protagoniștii au fost depistați de oamenii legii pe strada Sfântul Dumitru din Craiova.

,,Ieri, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat pe o stradă din Craiova, după care a fost urcată cu forţa într-un autoturism. În baza celor sesizate, patrula de siguranţă publică formată din poliţişti şi un jandarm din cadrul IJJ Dolj a depistat autoturismul în cauză, pe strada Sfântul Dumitru din localitate. În autoturism au fost identificaţi un bărbat de 30 de ani şi o tânără de 27 de ani, ambii din comuna Lipovu, care au fost conduşi la sediul secţiei pentru audieri”, potrivit unui comunicat emis de IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Între cei doi s-ar fi iscat un conflict, soldat cu agresarea fizică și tentativa de răpire a tinerei.

,,Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit-o pe femeie în zona feţei după care ar fi urcat-o împotriva voinței acesteia într-un autoturism pornind spre strada Sfântul Dumitru, din Craiova unde a fost oprit de poliţişti. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate”, se mai arată în comunicatul emis. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Totodată, astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Andreea TIGOIANU

Politica