vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcean plecat de acasă în vară, găsit de polițiști într-o pădure

Un tânăr de 25 ani, domiciliat în satul Cucești, comuna Oteșani, a fost găsit de polițiști într-o pădure din comună. Bărbatul nu era în cea mai bună stare și a fost transportat la spital.

„Polițiștii vâlceni împreună cu jandarmi, militari I.S.U. și voluntari au continuat căutările în cazul dispariției numitului MORARU GHEORGHE-VERONEL acesta fiind identificat într-o zonă împădurită de pe raza comunei Oteșani. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță fiind condus la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează IPJ Vâlcea.

Căutările au beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române fiind pus la dispoziție un elicopter M.A.I. și a unui câine de căutare salvare de la Centrul Chinologic Sibiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit polițiștilor vâlceni, bărbatul era dat dispărut încă din vară: „Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta a fost văzut ultima dată la data de 16 august a.c., în jurul orelor 17:00, pe raza satului Cucești deplasându-se pe jos în direcția comunei Frâncești, spre o zonă împădurită”, se arăta în comunicatul emis inițial de oamenii legii.

Politica