vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rectorii, responsabili cu vaccinarea anti-COVID în universităţi

Ministerul Educaţiei a transmis tuturor rectorilor din ţară o notă prin care cere ca fiecare universitate să desemneze o persoană responsabilă cu înregistrarea instituţiei de învăţământ superior pe platforma destinată campaniei de vaccinare anti-COVID, centralizarea datelor de identitate şi programarea la vaccinare a personalului angajat, transmite Agerpres.

”Vă informăm că potrivit Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România, aprobată în decembrie 2020, a fost deschisă etapa a II-a de vaccinare. Această etapă a campaniei vizează populaţia cu grad de risc şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii cheie/esenţiale, printre care personalul din unităţile şi instituţiile de învăţământ. În acest context, vă adresăm rugămintea de a disemina toate informaţiile necesare către tot personalul din universitatea pe care dumneavoastră o conduceţi. Reamintim că este necesar a asigura accesul la programul de vaccinare împotriva COVID-19 următoarelor categorii de personal: didactic, didactic auxiliar şi nedidactic”, se menţionează în documentul semnat de ministrul Sorin Cîmpeanu și citat de Agerpres.

Fiecare instituţie de învăţământ superior va comunica Direcţiei Generale Învăţământ Universitar, până marţi, ora 12,00, numele persoanei responsabile cu acţiunea de vaccinare, funcţia şi datele de contact ale acesteia, se mai arată în nota ministerului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica