sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Fântâna cinetică din Severin, în reparații capitale

Fântâna cinetică din municipiul Drobeta Turnu Severin intră în reparaţii capitale pentru prima dată de când a fost inaugurată. Piesa principală de atracţie a municipiului urmează a fi reabilitată pentru a funcţiona în siguranţă.
Demontarea fântânii cinetice din Drobeta Turnu Severin a început și va fi urmată de lucrări pentru reabilitare până în luna aprilie, când se estimează a fi gata de funcționare. Aceasta este prima reparație capitală de la inaugurarea acesteia, cu 40 de ani în urmă.
„Am început lucrările de revizie capitală la unul dintre cele mai importante obiective turistice din municipiu, care de-a lungul anilor a bucurat mii de severineni și turiști. Fântâna Cinetică nu a fost reabilitată de aproximativ 41 de ani, iar în ultimele luni au apărut probleme de funcționare. Vom reabilita o mare parte din componentele fântânii și vom schimba toate piesele uzate cu altele noi. Lucrările vor fi finalizate la sfârșitul lunii aprilie pentru a le reda turiștilor, dar și severinenilor un spațiu nou de relaxare, Fântâna Cinetică fiind un reper turistic al municipiului nostru”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Politica