sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 18 ianuarie 2021. Racii au parte de cea mai buna zi

Berbec

Astăzi nu se poate vorbi de distracție, căci proiectele neterminate sunt o problemă pentru nativul Berbec. Chiar dacă nu dorește ajutor, va fi nevoit să accepte ajutorul colegilor săi. În a doua parte a zilei o vizită va accentua și mai mult starea de oboseală însă nu va deveni nepoliticos din acest motiv, așa cum îi stă în fire.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Chiar dacă o veste mai puțin plăcută nu îl va lăsa pe nativ să se bucure de această zi, va face tot posibilul să nu arate acest lucru. În prima parte a zilei va încerca să fie cât mai chibzuit atunci când vine vorba de cheltuieli, pentru a nu apela la un împrumut. Spre seară o vizită îi va aduce buna dispoziție atât nativului, cât și întregii familii.

Gemeni

Dis-de-dimineață nativul Gemeni va cere un sfat în ceea ce privește o mică excursie alături de partenerul de viață. Acesta va petrece prima parte a zilei în compania unui apropiat cu care va discuta despre cheltuielile exagerate din familie. Chiar dacă timpul nu este în favoarea sa, nu îşi va amâna activitățile din timpul său liber în favoarea treburilor casnice.

Rac

Inventivitatea nativului îi va aduce astăzi beneficii în orice activitate pe care o va face. Nu va refuza drumurile lungi, căci știe că poate avea de câștigat. O discuție cu un apropiat îl va face să înțeleagă anumite comportamente, gesturi sau vorbe. Relația cu partenerul de viață se va îmbunătăți, iar pentru a sărbători acest lucru cu siguranță nu va refuza invitația de a ieși în oraș.

Leu

În cea mai mare parte a zilei, nativul Leu este bine văzut de către cei din jur, însă nu trebuie să exagereze. Va cere o mână de ajutor în amenajarea locuinței sau pregătirea acesteia, căci musafirii vor apărea imediat. Chiar dacă relația cu partenerul de viață este într-o stare bună, nativul nu se lasă păcălit de aparențe. O discuție purtată cu acesta va clarifica neînțelegerile dintre ei.

Fecioară

Nativul este plăcut de către cei din jur, iar în prima parte a zilei prezența îi este căutată în cadrul locului de muncă. Nativul Fecioară va folosi în avantajul său o informație pe care a aflat-o dintr-o conversație purtată între patru ochi cu un apropiat. Nativul nu va duce lipsa atenției, iar partenerul de viață este cel care îl situează în centrul atenției. Spre seară o vizită este bine-venită, căci pentru nativul Fecioară comunicarea este esențială.

Balanță

Nativul Balanță îşi va începe ziua prin muncă, spre nemulțumirea membrilor familiei. O promisiune îi va pune la încercare forța de convingere și influența sa asupra celor din jur. În a doua parte a zilei nativul profită de timpul liber pentru a face parte din activitățile din cadrul familiei. Deși starea de sănătate nu este prea bună, Balanța nu renunță la vicii, chiar dacă cei din jur vor isca niște conflicte.

Scorpion

În prima parte a zilei nativul Scorpion află anumite lucruri prin intermediul unui apropiat, noutăți pe care le va discuta alături de membrii familiei. Acesta va beneficia de sfaturi prețioase provenite din partea unei rude însă din cauza oboselii se pare că nu se va putea concentra asupra discuției. Spre seară este rost de bani. Șefii îi vor aprecia efortul, astfel că o primă este bine-venită pentru nativ.

Săgetător

Chiar dacă planurile nu ies întotdeauna așa cum îşi dorește, nativul nu renunță la obiceiul de a le face. Munca sa intensă este răsplătită astăzi de către superiori, deși îşi pierduse orice speranță. Dacă în primele ore ale zilei va opta pentru o ieșire în aer liber, fie singur, fie însoțit de partenerul de viață, în a doua parte a zilei se va focaliza asupra mulțimii de proiecte care așteaptă să fie terminate.

Capricorn

Nativul este bine văzut de către cei din jur și, pentru a menține acest aspect, îşi va sacrifica timpul în favoarea celorlalți. În a doua parte a zilei nativul se va ocupa atât de starea de sănătate, cât și de treburile casnice. Dacă, până acum, din lipsa timpului sau a banilor, nativul nu a mers la un medic, astăzi va face acest pas. Spre seară apar evenimente neplănuite care îi solicită prezența, chiar dacă acesta este prins cu treburile casnice.

Vărsător

Pentru a nu mai amâna o discuție importantă cu un apropiat, nativul din zodia Vărsător apelează la puterea sa de convingere pentru a primi o mână de ajutor în ceea ce privește treburile casnice. Spre seară o factură sau o plată care trebuie făcută îl va scoate pe nativ din casă însă va profita pentru a cumpăra un mic cadou pentru fiecare membru al familiei.

Pești

Atenția celor din jur se va concentra asupra nativului din zodia Pești. În prima parte a zilei îşi va face curaj pentru a opta pentru un împrumut bancar, cu scopul de a achiziționa o casă nouă sau o mașină. O ofertă nouă de afacere bate la ușă însă nativul va avea parte de discuții contradictorii purtate cu un membru al familiei pe baza acestui subiect. Spre seară o invitație în oraș va agita liniștea nativului, întrucât acesta nu a mai avut parte de o ieșire de mult timp.

Politica