miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova are toate atuurile să câștige la Giurgiu!

Chiar dacă antrenorul Papură consideră meciul extrem de dificil, oltenii pornesc cu prima șansă

Echipa lui Papură are mai bine de 270 de minute fără gol marcat, e momentul să spargă gheața contra celor de la Astra și să revină în Bănie cu toate punctele. Pentru că CSU a bătut Astra în 5 din ultimele 6 jocuri directe. Mai mult, în deplasare în actuala stagiune, echipa craioveană se simte mult mai bine decât pe Oblemenco, având 6 victorii și 2 remize pe terenuri străine.
Totuși, tehnicianul craiovenilor și-a căutat alibiuri înainte de joc: „Ne așteaptă un meci cu o echipă cu jucători buni, care pot face oricând diferența în orice moment al jocului. Trebuie să fim concentrați și să reușim să câștigăm. Încercăm să-i deschidem, să fim atenți la punctele lor forte și să reușim să înscriem. Cu toții ne dorim victoria. Avem două zile de recuperare în plus, acest lucru ar trebui să-l arătăm și pe teren. Sperăm să conducem jocul”. Și l-a dat incert pe decarul echipei: „Cicâldău are o durere la genunchi, îl supără. Terenul nu a fost la standardele normale de disputare, a fost greu. Jocul a fost unul de luptă. Noi avem jucători tehnici care preferă să paseze. Într-un joc de luptă, adversarul a fost mai bun, ei așa s-au bazat. Terenul ne-a dezavantajat”. 
Marius Constantin, veteranul echipei, a prefațat astfel jocul: „FCSB a controlat jocul cu Astra. Au dat acel gol pe sfârșit care a deblocat tabela. Totuși, Astra se apără bine. Am făcut cu Mister vizionare și ne-a arătat cum joacă ei și cum ar trebui să jucăm și noi. Trebuie să punem în practică la meci, nu sunt chestiuni grele, dar știți că acele chestiuni simple sunt cele mai complicate. Budescu e un jucător imprevizibil, oricând poate să inventeze ceva. Trebuie să tratăm jocul cu foarte mare seriozitate. 
Ne așteaptă un meci dificil. În ultima perioadă, nu am avut evoluții pe care și noi ni le-am dorit. Au o echipă bine organizată pe sistem defensiv, chiar dacă au luat trei goluri de la FCSB. Pleacă bine pe contraatac prin cele două aripi. Trebuie să fim pregătiți, să ne creăm ocazii și să marcăm, ceea ce nu prea am mai făcut în ultimele meciuri. Din ce știu, toate terenurile din Liga 1 au încălzire și sper să nu fie probleme”. 
Astra – CSU Craiova se dispută astăzi, de la ora 20:00, la Giurgiu, în cadrul etapei 17 a campionatului.

Politica