sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident grav la Valea Mare, în urma căruia o femeie a fost spulberată de o autoutilitară

Un accident extrem de grav a avut loc în satul Bârca, pe raza comunei Valea Mare, în urma căruia o femeie de 65 de ani și-a pierdut viața. Aceasta a încercat să traverseze strada, moment în care o autoutilitară a lovit-o din plin.

Accidentul a avut loc duminică, atunci când una dintre femeile care se întorceau de la slujbă, a fost spulberată pe drum, potrivit gazetanoua.ro. Restul femeilor și-au continuat traseul, în timp ce victima a traversat strada, pentru a merge la magazin.

„Polițiștii au stabilit faptul că impactul s-a produs între o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 25 de ani și un pieton, o femeie, în vârstă de 65 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Slatina pentru a primi îngrijiri medicale, însă starea sa de sănătate s-a degradat rapid, fiind transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Din nefericire, femeia a decedat duminică seara.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Andreea TIGOIANU

Politica