vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Căsuțe cu cărți, amplasate în diferite zone din Novaci

Turiştii care ajung în zona montană Rânca, din judeţul Gorj, pot să împrumute o carte pe timpul vacanţei de la o căsuţă special amenajată în acest sens.

„Căsuţa de lectură“ este o acţiune desfăşurată de către Casa de Cultură din localitatea Novaci, pe raza căreia se află o parte din staţiunea Rânca.

„Datorită reusitei proiectului în anii 2019 si 2020, am hotărât ca în anul 2021 să ne extindem activitatea si în staţiunea Rânca. Asteptăm noi donatori! Nu aruncaţi cartile, pentru alţii sunt o binecuvântare!”, spune profesorul Elena Basarabă, coordonatorul proiectului, potrivit adevarul.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cărţile care sunt puse la dispoziţia iubitorilor de lectură provin din donaţii.

În oraşul Novaci sunt mai multe căsuţe cu cărţi. „În acest moment casuţa de lectură cea mai eficientă, din zona statiei de autobuze  Novaci, conţine carte şcolară. Dragi tineri, petreceţi timpul liber citind! Lectura trebuie să facă parte din vieţile voastre, vă lărgeşte perspectiva asupra lumii în care trăiţi, vă hrăneşte spiritul si imaginatia.Lectura este o formă a fericirii! Învăţati să fiţi cu adevărat fericiti, citind!“,au mai informat organizatorii. 

Politica