joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Corabia, ars de viu în propria locuință

Un bărbat de 64 de ani din localitatea olteană Corabia a fost găsit carbonizat de către pompieri, în urma unui incendiu devastator care i-a distrus locuința. Evenimentul tragic a avut loc vineri seara, focul care a mistuit casa fiind declanșat de jarul căzut din sobă, notează realitateaoltului.ro.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de pompieri printre resturile locuinței.

,,Pompierii Gărzii Vișina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Corabia, strada Izlaz, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere de locuit și un hol și la acoperișul casei. După pătrunderea în locuință, pompierii au găsit trupul neînsuflețit al proprietarului, în vârstă de 64 de ani, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului”, a precizat purtătorul de cuvânt ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit reprezentanților ISU Olt, au ars acoperișul casei, pe aproximativ 20 de metri pătrați, bunurile aflate în două camere de locuit și câteva lucruri depozitate într-un hol.

„Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost jarul căzut din sobă”, a conchis purtătorul de cuvânt ISU Olt.

Andreea TIGOIANU

Politica