miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tinerii din Motru vor putea fi „Primari pentru o zi”

Tinerii din municipiului Motru au șansa de a fi primari pentru o zi. Propunerea a fost făcută de către edilul localităţi, Cosmin Morega. Acesta speră că cei mici se vor îndrepta către administraţia locală în viitor.

În acest proiect se pot implica tinerii cu vârste între 17 şi 25 de ani. Aceștia vor avea ocazia să fie lângă primarul localității în timpul activităților desfășurate de edil. Programul de lucru va începe la ora 7.00 şi se poate încheia seara, la ora 20.00.

„Este provocarea pe care o lansez pentru tinerii din Motru cu vârsta cuprinsă între 17-25 ani care îşi doresc şi sunt pasionaţi de administraţie publică, de politică. Mai exact, aceşti tineri pot depune o solicitare care să cuprindă numele, vârsta şi un număr de telefon, la sediul primăriei (secretariat), ori să o trimită pe contul de Facebook „Primăria Municipiului Motru” până la sfârşitul acestei luni. De la 1 februarie, tinerii ce îşi vor depune solicitările, vor fi prezenţi pe rând, timp de 1 zi, alături de mine, la toate activităţile administrative, politice din acea zi. Practic, începând cu ora 7 şi până la 16-20, în funcţie de programul zilei, vor participa activ la activitatea din acea zi. Doresc acest lucru pentru ca tinerii noştri să poată fi informaţi de activitatea administrativă direct de la sursă, să vadă problemele cu care ne confruntăm în fiecare zi, modul de rezolvare, pentru a informa la rândul lor şi alţi colegi/prieteni de aceasta activitate. Am observat o reticenţă a tinerilor, când vine vorba de primărie, consiliu local, politică, iar prin această acţiune vor putea fi informaţi despre problemele comunităţii, ale cetăţenilor“, este mesajul transmis de primar pe pagina sa de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica