vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgujienii pot plăti chiar și 1000 de lei pentru un loc de parcare de reședință

Conducerea Primăriei Târgu Jiu vrea să schimbe modul de administrare al parcărilor de reședință. Târgujienii vor plăti între 120 și 1.000 de lei pe an pentru un astfel de loc de parcare în oraș. Totuși, cu cât vor achita o sumă mai mare, cu atât mai mult oamenii se vor putea folosi de locul de parcare timp de mai multe ore.

„Se va face Direcția de parcări și vor fi regândite atât cele de reședință, cât și cele cu plată. Am comandat un studiu de trafic, care se va efectua înm acest an. Se va achita pentru locul de parcare de reședință 120 de lei, de la ora 17,00 la 5 dimineața. Cine vrea locul de parcare pentru 24 de ore va achita 800 sau 1.000 de lei pe an. Așa se întâmplă și în Ardeal“, a spus viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru la Radio Infinit.

Nu este exclus ca la Târgu Jiu să se amenajeze noi locuri de parcare în zona Pieței Mici: „Locatarii de pe strada A. I. Cuza au fost anunțați să își desființeze gardurile pentru că urmează să înființăm doi parcări: una în formă de spic și cealaltă pe lungime“, a mai spus viceprimarul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica