vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ședința de la Cotroceni cu privire la redeschiderea școlilor are loc acum!

Ședința liderilor României cu privire la soarta miilor de elevi are loc acum. Klaus Iohannis, premierul Florin Cîțu, ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și șeful DSU Raed Arafat discută la această oră despre întoarcerea copiiilor la școală pe data de 8 februarie. La ședința de la Palatul Cotroceni participă și directorul INSP, Adriana Pistol.

Președintele Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe premierul Florin Cîțu, pe miniștrii Educației, Sănătății și pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), pentru a discuta despre oportunitatea deschiderii școlilor în semestrul II, pe 8 februarie, a informat Administrația Prezidențială. Totodată, este așteptat ca, ulterior, Klaus Iohannis să facă o declarație de presă pe această temă, conform surselor prezidențiale.

Pe 12 ianuarie, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat la emisiunea Adriana Nedelea LA FIX că decizia finală privind redeschiderea școlii în format fizic din 8 februarie va fi comunicată „până la finalul lunii ianuarie, cu o săptămână înaintea începerii cursurilor”, ținând cont de situația ratei de infectare la acel moment, potrivit libertatea.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica