vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: PNL și PSD au bătut iar palma la Severin pentru împărțirea ciolanelor de viceprimari. În cărți sunt „Marele Perdant” și „Nepotul” !

„Vin ai noștri, pleacă ai noștri, noi rămânem tot ca proștii! Ăia hoți, ăștia hoți, mama lor la toți!”

La Drobeta Turnu Severin când se pune problema împărțirii ciolanului politic pentru viceprimari, PNL nu mai consideră că PSD este „ciuma roșie” de care să te ferești ca dracu de tămâie ci din contră, trebuie să te aliezi cu PSD „pentru binele comunității”. Acest „bine al comunității” este de fapt binele lor personal, al politicienilor PSD și PNL. Concret, în urmă cu 4 ani de zile, Marius Screciu de la PSD a câștigat primăria Severin și cel mai mare număr de consilieri locali iar candidatul PNL, Daniel Cîrjan, a pierdut alegerile. În loc să treacă în opoziție cum era mai sănătos, Cîrjan și șefii lui din PNL au făcut blat cu PSD în Consiliul Local Drobeta Turnu Severin, ca să fie toți mulțumiți. Cîrjan a fost votat viceprimar cu sprijinul PSD, iar un PSD-ist pe nume Cornel Folescu a fost votat viceprimar cu sprijinul PNL. Timp de 4 ani de zile, PNL Drobeta Turnu Severin, în frunte cu oportunistul Daniel Cîrjan, nu a făcut deloc opoziție la PSD, că se mânjise cu ei și era legat de mâini și de picioare. Abia la alegerile locale de anul trecut, în campania electorală,  candidatul PNL la primăria Severin, Daniel Cîrjan, a prins și el glas pițigăiat  și a încercat să-l critice prostește pe primarul în funcție, Marius Screciu. Dar nu l-a crezut nimeni! Cum era de așteptat, marele perdant de la PNL, Daniel Cîrjan, a pierdut din nou, iar Marius Screciu de la PSD a câștigat din nou fotoliul de primar.
Supărat ca văcarul pe sat că n-a ajuns nici primar și nici parlamentar, liberalul Daniel Cîrjan speră acum să se agațe din nou de cei de la PSD, cei considerați de partidul său drept „ciuma roșie”, să mai facă un blat, ca să devină iar viceprimar. Căci politicianul Daniel Cîrjan de la PNL rămâne tot necopt: nu știe să piardă, nu vrea să treacă în opoziție ca să crească cu adevărat, pare stresat și nesigur pe el mai tot timpul, în public critică pe cei din PSD iar în spatele ușilor închise face înțelegeri cu ei. Acestea sunt și cauzele pentru care liberalul Cîrjan nu a ajuns și nu va ajunge niciodată primar al Severinului. În acest context mizer, cărțile par a fi „măsluite” din nou de PNL și PSD pentru alegerea în ședința de Consiliu Local al municipiului Drobeta Turnu Severin a celor doi viceprimari. La bursa zvonurilor este vorba de liberalul Daniel Cîrjan, omul  pentru care PNL se compromite din nou, dar și de Cristian Mură de la PSD, un nepot de-al  primarului în funcție, Marius Screciu. Asta-i viața, oameni buni, ei cu ei, noi cu noi… 

Politica