vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craioveanca dispărută de acasă, găsită moartă în canalul colector

Femeia dată dispărută ieri a fost găsită decedată în canalul colector ce separă cartierul Romanești de cartierul Braniște.

Potrivit polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, ”în urma căutărilor efectuate, la o distanță de circa 100 m în aval față de podul ce traversează canalul, a fost găsit şi scos din apă de către pompieri ISU, trupul unei femei, fiind astfel, din păcate, identificată persoana dispărută ieri de la domiciliu”.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizaţi, miercuri dimineața, de o femeie de 53 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, mama sa, Stuparu Maria, de 73 ani, a plecat voluntar de la locuința sa, din Craiova şi nu a mai revenit.

Politica