marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poziții de conducere vacante pentru procurorii olteni

A fost publicată lista cu locurile vacante pe care procurorii olteni le pot ocupa într-unul dintre parchetele de pe raza județului.

Potrivit notei de informare oferită de Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) în data de 12 ianuarie 2021, la nivelul parchetelor din Olt sunt prevăzute nouă funcții de conducere și 30 de execuție. Până acum, au fost ocupate trei funcții de conducere și 24 de execuție, gradul de ocupare a posturilor fiind de 69,23%, scrie gazetaoltului.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt dispune de cele mai multe locuri libere, fiind disponibile două posturi pe o poziție de conducere și patru pentru execuție. Urmat de acesta este Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina cu două funcții de conducere și una de execuție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș cu un post de conducere și unul de execuție. În ceea ce privește Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, este vacant un singur post de conducere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lista completă anunțată de Consiliul Superior al Magistraturii cuprinde toate pozițiile vacante regăsite în cadrul tuturor instituțiilor juridice din țară.

Andreea TIGOIANU

Politica