marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat a fost rănit într-un accident produs în Târgu Jiu. Șoferul a fugit

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident petrecut pe raza municipiului Târgu Jiu. Potrivit oamenilor legii, evenimentul rutier a fost provocat de un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Motru. Acesta în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Motrului, din municipiul Târgu Jiu, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui imobil.

„În urma impactului a rezultat rănirea unui tânăr, de 30 de ani, din comuna Bălești, pasager în autoturism, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că, acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus pe drumul public, de către tânărul, de 30 de ani”, informează IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și încredințarea unui vehicul spre a fi condus unei persoane care nu deține permis de conducere.  Față de tânărul de 23 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica