miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ministrul Educației anunță sancțiuni după ce profesorii au fost chemați la cursuri de numerologie

Ministrul Educației promite că va da sancțiuni, după ce Inspectoratul școlar din Galați le-a trimis profesorilor informații despre un seminar de numerologie. Mai mult, ministrul a spus că prioritățile educației sunt cu totul și cu totul altele, precum educația online, dotarea școlilor și a elevilor cu instrumente de învățare, organizarea examenelor naționale.

”Așa cum directorii sunt numiți prin semnătura inspectorului general, confirmată de consiliul de administrație, și inspectorii generali sunt numiți de către ministru. Ei au o numire de ministru. Voi analiza situația conform legislației și foarte rapid voi decide.

A vorbit secretarul de stat de învățământ superior, pentru că eu am avut o problemă de autoritate, nu mă sfiesc să recunosc, nu mi-a răspuns la telefon, dar va răspunde.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Că a făcut o greșeală, că n-a înțeles conținutul adresei. Dar să nu coborâm nivelul.

Nu numai că e intolerabil, dar e și periculos să promovezi printr-o rețea a sistemului de educație astfel de idei.

Formarea profesorilor pentru predarea online e infinit mai importantă decât numerologia în acest moment”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Noul inspector general al judeţului Galaţi, Selena Costea, a trimis o adresă cadrelor didactice prin care le invita să participe la proiectul online „Numerologia – o 9 legătură între dascăl şi elev”, potrivit Digi24.

600 de cadre didactice au participat la discuțiile la finalul cărora organizatorul a invocat teoria conform căreia vaccinurile COVID ar fi folosite pentru introducerea de cip-uri.

Politica