Mehedinți: Deținut din Penitenciarul Severin, găsit spânzurat în celulă

Un procuror criminalist din cadrul Parchetul Județean Mehedinți a dispus, în regim de urgență începerea unei anchete privind moartea suspectă a unui deținut din penitenciarul Severin.

Personalul Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin a sesizat, luni, 11.01.2021, Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 despre identificarea în grupul sanitar al unei camere de deținere, a unui deținut spânzurat. În pofida intervenției prompte a personalului medical specializat, decesul persoanei a fost constatat la ora 03:05.

,,În conformitate cu procedurile legale, administrația penitenciarului a informat  familia persoanei decedate, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, Serviciul Județean de Medicină Legală Mehedinți .Cauzele și împrejurările producerii evenimentului sunt cercetate de organele judiciare abilitate” a declarat subinspector de poliție penitenciară Alina Larisa BOCEA, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

Populare

Recomandări

Federația Sanitas anunță trei zile de proteste în fața Guvernului

Federația Sanitas a anunțat, joi, că va organiza proteste...

VIDEO/ Mehedinți. Mașină în flăcări

Cu puțin timp în urmă, un echipaj de pompieri...

VIDEO/ Olt. Incendiu la Giuvărăști

Pompierii ISU Olt au intervenit miercuri noapte pentru stingerea...

Craiova: Primăria ridică alte 8 mașini abandonate

 Primăria Municipiului Craiova anunţă că va continua acțiunile de...