joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Deținut din Penitenciarul Severin, găsit spânzurat în celulă

Un procuror criminalist din cadrul Parchetul Județean Mehedinți a dispus, în regim de urgență începerea unei anchete privind moartea suspectă a unui deținut din penitenciarul Severin.

Personalul Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin a sesizat, luni, 11.01.2021, Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 despre identificarea în grupul sanitar al unei camere de deținere, a unui deținut spânzurat. În pofida intervenției prompte a personalului medical specializat, decesul persoanei a fost constatat la ora 03:05.

,,În conformitate cu procedurile legale, administrația penitenciarului a informat  familia persoanei decedate, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, Serviciul Județean de Medicină Legală Mehedinți .Cauzele și împrejurările producerii evenimentului sunt cercetate de organele judiciare abilitate” a declarat subinspector de poliție penitenciară Alina Larisa BOCEA, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica