joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Ciobanul din Desa dat dispărut, găsit de polițiști

Drăniceanu Florea, ciobanul dat dispărut a fost găsit de polițiști, pe malul Fluviului Dunărea, în punctul denumit „Lata”. Bărbatul era întins pe pământ, conştient dar dezorientat, fiind ulterior transportat la spital de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dolj, unde a rămas internat peste noapte. În jurul prânzului, bărbatul a fost vizitat la spital de poliţisti care s-au bucurat să constate faptul că acesta se află într-o stare bună de sănătate şi că în curând va fi externat.

În cursul zilei de ieri, 10 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 10 Poiana Mare au fost sesizați cu privire la faptul că Drăniceanu Florea, de 69 de ani, din comuna Desa, a plecat în ziua de 9 ianuarie a.c., în jurul orelor 13.00, de la stâna unde lucra ca cioban, în extravilanul comunei Desa cu turma de ovine la păscut și nu a mai revenit.

Poliţiştii, împreună cu voluntari din cadrul Primăriei Desa, un reprezentant al Ocolului Silvic, un paznic de vânătoare din cadrul AJVPS, precum si voluntari civili au desfășurat activități de căutare a bărbatului și de scotocire a zonei în extravilanul comunei Desa pe o rază de 5 km în jurul stânei, zonele vizate fiind pășunile, ochiurile de apa, precum și zona pădurii de pe raza comunei Desa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica