sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Case cuprinse de flăcări în două localități din județul Vâlcea

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Roești. Incidentul a avut loc duminică, aproape de meizeul nopții.

Acoperişul casei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 130 mp și bunurile din locuință au ars până la stingerea incendiului. S-a reușit limitarea extinderii la anexele din apropiere și la autovehicule. De asemenea, au fost degradați pereții construcției.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este căderea jarului din mijlocul de încălzire pe materiale combustibile (lemn).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni dimineața, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui alt incendiu, de această dată produs la o casă din localitatea Cernișoara. Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul casei, construit din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de circa 50 mp și bunurile din două camere. De asemenea, au fost degradate două camere.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor.

Foto: gazetanoua

Politica