joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Actorii Teatrului Anton Pann, din nou, în fața publicului: „Ne era atât de dor de voi”

Actorii de la Teatrul Anton Pann au pus în scenă  primul spectacol cu public, din acest an. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 9 ianuarie 2021, iar pentru a se asigura că instituția coordonată de CJ Vâlcea este pregătită pentru revederea cu publicul vâlcean, președintele Constantin Rădulescu, s-a întâlnit cu conducerea teatrului Anton Pann, cu o zi înainte de spectacol.

Președintele Consiliului Județean a dezvăluit că are planuri mari pentru Teatrul Anton Pann, unde vrea ca pe viitor să existe o terasă de vară, spații special amenajate pentru oamenii ce vor să-i întâlnească pe artiști și toate condițiile pentru o locație modernă.

„Alături de colegii de la Teatrul Anton Pann am discutat câteva idei ale mele, pe care le avem în plan pentru anul 2021. Este vorba despre modernizarea amfiteatrului, unde vom avea și o terasă de vară, dar și despre amenajarea unor spații în care oamenii să vină cu plăcere și să se bucure de artiștii noștri talentați. Ne dorim ca, și în anul 2021, să venim în întâmpinarea vâlcenilor cu piese de teatru interesante, dar și cu o locație modernă”, a spus Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Spectacolul a avut loc cu succes, iar organizatorii au reacționat duminică, după ce au realizat că scena a prins, din nou, viață sub picioarele artiștilor vâlceni: „Încă nu ne-am trezit din visul frumos care a început ieri. Ne era atât de dor de voi! Și ați fost minunați! Vă mulțumim! La cât mai multe spectacole!”, a fost mesajul transmis de organizatori,

Având în vedere hotărârea din 28 decembrie 2020din ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea, teatrele din Vâlcea s-au redeschis în limita a 30% din capacitatea sălilor de spectacole.

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: prezentarea la Teatrul Anton Pann cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a putea respecta regulile de acces. Purtarea măștii (medicală/ nonmedicală) pe toată durata evenimentului și pe toată suprafața Teatrului Anton Pann. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul. Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare. Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru. Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane – de la intrarea în teatru, în sala de spectacol, la toalete și la ieșirea din sală; respectarea distanței de 2m în sala de spectacol și ocuparea exclusivă a locurilor indicate de către personalul teatrului.

„Participând la acest spectacol sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu echipa administrativă a Teatrului Anton Pann Rm. Vâlcea, cu scopul de a va putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR. Datele ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităților sanitare sprijinul în a identifica la timp persoanele infectate”, se arată pe site-ul oficial al Teatrului Anton Pann.

Politica