vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 10 ianuarie 2021. Balanţelor le va fi testată răbdarea

Berbec

Berbecii vor lua decizii importante astăzi, care le-ar putea schimba viața. Fie că este vorba despre un nou loc de muncă sau despre o plecare definitive în străinătate, chibzuiți cu atenție. Este un pas extrem de important și este indicat să vă sfătuiți cu familia, să vedeți mai multe puncte de vedere și abia apoi să luați o decizie. Timp este suficient.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii se bucură de un val de popularitate, dar aveți grijă să nu-i ignorați tocmai pe cei care v-au fost alături de la început. S-ar putea ca scuzele găsite să nu vă salveze de această data și să pierdeți persoane dragi. Încercați să le demonstrați că nu v-ați schimbat, că împărtășiți aceleași valori și mai sunteți pe aceeași lungime de undă.

Gemeni

Cei care vă mai bucurați încă de concediu vă pregătiți pentru o mica excursie, poate undeva la munte, pentru a mai descreți frunțile membrilor familiei. O ieșire în aer liber le va prinde bine tuturor. Nu vă neglijați, în schimb, nici sarcinile de acasă. Mai dați o mână de ajutor partenerilor, oferiți-vă să faceți cumpărăturile pentru casă.

Rac

Nu lăsați garda jos. Chiar dacă pare că puteți să controlați anumite situații, atenție la cei care nu sunt prea încântați de noul vostru rol. Astăzi aveți timp să pregătiți noi strategii pentru zilele următoare, în cee ace privește activitățile din timpul liber, dar mai ales de la loculd e muncă. Sunteți în căutarea unei soluții pentru a devein mai eficienți.

Leu

Anxietatea provocată de situația epidemiologică vă creează enorme neplăceri. Sunteți în permanentă tensiune, vă este teamă să mai ieșiți chiar și pentru activități banale precum mersul la cumpărături. Încercați să discutați cu cineva apropiat despre tot cee ace simțiți, poate sfaturile venite din partea familiei vă vor prinde bine și vă vor da maim ult curaj.

Fecioară

Comentariile răutăcioase nu vă sunt apreciate nici de familie, nici de colegii de muncă. Mai ales în cazul ultimilor, s-ar putea să atrageți multe antipatii. Acordați mai multă atenție sănătății, mai ales în această perioadă când vremea ne joacă feste iar sistemul imunitar are de suferit. Nu mai ignorați sfaturile celor apropiați și mergeți, pentru liniștea lor, la un control preventiv.

Balanţă

Cineva din anturajul vostru va emite diverse opinii care vor crea tensiuni. Prima reacţie ar fi să vă enervaţi, să spuneţi la rândul vostru lucruri pe care poate nu le credeţi cu adevărat şi pe care puteţi să le regretaţi. Dacă situaţia devine prea tensionată mai bine părăsiţi camera şi încercaţi să reluaţi conversaţia atunci când spiritele s-au mai calmat.

Scorpion

Scorpionii au o perioadă bună pentru a se implica în afaceri. Se lasă împinşi de spiritul antreprenorial şi au gândul doar la cum se mai pot dezvolta, la o sursă de unde pot face rost de nişte venituri substanţiale în plus. Trebuie să aveţi grijă, pentru că nu orice fel de afacere se dovedeşte a fi una profitabilă. Anumiţi oameni pe care îi consideraţi parteneri de încredere ar putea să vă dovedească fix opusul.

Săgetător

Săgetătorii sunt mai romantici ca niciodată, iar dragostea pluteşte în aer. Vă bucuraţi de compania persoanei iubite şi de ziua de relaxare pe care o mai aveţi la dispoziţie. Pentru cei singuri, o ieşire spontană cu prietenii ar putea fi soluţia pentru o duminică perfectă. Optimismul atrage oamenii în jurul vostru precum un magnet. Ar fi bine să profitaţi de această aură de farmec care vă înconjoară.

Capricorn

Capricornii se bucură de o zi liniştită şi preferă să îşi ocupe timpul cu un film bun. Nu au starea necesară pentru a ieşi în lume, iar vremea de afară o să fie în asentimentul lor. Nativii zodiei vor să lenevească, pentru a se încărca cu suficientă energie pentru ziua ce vine. Posibil să urmeze o săptămână grea, în care să fie nevoie să puneţi mai multe lucruri la punct, aşa că aveţi nevoie de mintea limpede.

Vărsător

Vărsătorii sunt plini de energie şi transmit acest lucru şi celor din anturaj. Sunteţi puşi pe glume, totul pare că vă merge bine, nu aveţi motive reale pentru care să vă plângeţi. Un telefon din partea unei rude o să vă aducă veşti pe seară. Nu neapărat rele sau bune, dar cu siguranţă neaşteptate. De asemenea, trebuie să aveţi în mânecă şi un set de sfaturi pe plan profesional. S-ar putea să fie nevoie.

Peşti

Peştii sunt visători, iar vremea de afară le induce un sentiment de nostalgie, fiind cu gândul numai la vară. Deja numără zilele până când vor ajunge iar pe plajă şi vor bea liniştiţi dintr-un cocktail. Nisipul şi căldura sunt încă departe, aşa că mai bine încercaţi să găsiţi o soluţie pentru proiectul acela nerezolvat de la muncă. Termenul limită se apropie, iar voi habar nu aveţi cum o scoateţi la capăt.

Politica