joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crimă în Daneți

Crimă în localitatea doljeana Daneți. Un bărbat de 55 ani a fost găsit mort în propria casă. Era înjunghiat în gât și abdomen. Criminalul ar fi un alt bărbat din localitate. El a fost prins de polițiști.

„În această seară, poliţişti din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat este posibil sa fie decedat în locuința sa, din comuna Daneți.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 55 de ani, din comuna Daneți, care era decedat, prezentând plagi înjunghiate la nivelul gâtului și abdomenului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avand în vedere cele constatate, s-a constituit un colectiv complex format din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, Poliției Orașului Bechet și Secției 12 Poliție Rurala Daneți care efectuază cercetări la fața locului sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Din primele cercetari, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi fost înjunghiat de un bărbat de 33 de ani, din localitate.

Barbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de poliţişti în curtea locuinței, imobilizat și condus la sediul poliției”, potrivit IPJ Dolj.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor urmând a fi dispuse măsuri legale în baza probatoriului administrat” .

Politica