vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru a pregătit marea lovitură: „Cluburile erau înțelese!”

S-a aflat: patronul CSU Craiova a negociat intens cu Gică Hagi pentru unul din puștii minune de la Viitorul

Mihai Rotaru pare să-și fi creionat o strategie de business la Craiova. Ori crește jucători, ori îi ia din curtea lui Hagi, le mărește cota, apoi îi vinde. Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul Constanța a dezvăluit că patronii celor două cluburi au negociat intens, în vară, transferul lui Alexandru Mățan.
Potrivit conducătorului clubului lui Hagi, jucătorul a fost deturnat din drumul spre Bănie de către Ruben de la Barrera, antrenorul pus la începutul anului. Acesta dorea să construiască echipa în jurul lui Mățan, i-a dat încredere, așa că tânărul a refuzat echipa lui Mihai Rotaru.
Gică Popescu a explicat pentru Telekomsport că Rotaru și Hagi bătuseră palma, dar jucătorul nu și-a dat acordul de a presta în Bănie: „A fost chiar la începutul sezonului, în vară, când venise Ruben. Pentru el, Măţan era jucătorul cel mai important. I-a transmis gândurile sale lui Măţan, se simţea foarte bine, era într-un moment foarte bun, a zis: ”nu doresc, vreau să rămân aici”. Până la urmă a fost şi o înţelegere de contract, pentru că Măţan a dorit o anumită siguranţă financiară pe care Craiova nu a vrut să o plătească şi atunci s-a rupt, dar cluburile erau înţelese”.
În vârstă de 21 de ani, Alex Măţan este mijlocaş ofensiv şi se remarcă mai ales prin tehnică. A fost jucător de bază la Viitorul în acest sezon, cu 15 partide, un gol şi patru assist-uri. Pe transfermarkt.com, Alex Măţan este cotat la 850.000 de euro.

Politica