Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Peste 1.400 de cadre medicale din Vâlcea vor fi vaccinate

Publicat

pe

974 de cadre medicale din Vâlcea au fost vaccinate de la începutul campaniei de imunizare împotriva COVID-19 din județ, demarată în data de 4.01.2021. Potrivit Prefecturii Vâlcea, în total, zilele acestea urmează să fie imunizate împotriva virusului SARS-CoV-2  aproximativ 1.410 cadre medicale.

Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a preluat, miercuri,  încă  87  de flacoane (435 doze) de vaccin împotriva COVID-19 de la Centrul Regional Craiova, acestea fiind distribuite în trei centre de vaccinare ( Spitalul Județean de Urgență Vâlcea; Spitalul Orășenesc Brezoi și Spitalul Orășenesc Horezu), care au solicitat doze suplimentar. În aceeași zi, au fost vaccinate 300  cadre medicale: 195 de la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, 75 de la Spitalul Municipal „ Costache Nicolescu” Drăgășani, 20 de la Spitalul Orășenesc Horezu și 10 din cadrul Spitalului Orășenesc Brezoi.

„În faza a II-a (în care se vor vaccina persoanele cu vârsta peste 65 ani sau cu afecțiuni cronice) se vor organiza 17 centre de vaccinare în afara unităților sanitare, care vor funcționa astfel: cinci în municipiul Râmnicu Vâlcea și câte unul în localitățile: Bălcești, Berbești, Sutești, Drăgășani, Orlești, Lădești, Băbeni, Horezu, Mihăești, Budești, Brezoi și Călimănești”, se arată în comunicatul Prefecturii Vâlcea.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.