vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 8 ianuarie 2021. Pentru nativii zodiei Peşti apare o piedică greu de trecut

Berbec

Berbecii trebuie să se gândească astăzi, în primul rând, la ideea că micile plăceri îţi pot garanta o zi deosebită. Nu este momentul potrivit pentru complicaţii sau pentru implicarea în acţiuni care să vă dea multe bătăi de cap. A trecut mult timp de când nu aţi fost cu adevărat provocaţi, iar adevăratele provocări mai trebuie să aştepte, deocamdată aveţi nevoie de linişte şi dragoste.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partea realistă din voi știe că aparențele contează, chiar dacă, în mod real, oricare urăşte acest fapt. Așadar, nu trebuie să vă simţiţi vinovat dacă aţi făcut unele alegeri bazate strict pe aspect. Continuați și alegeți cea mai frumoasă opțiune, chiar dacă este vorba de o persoană, un loc sau un lucru. Dacă luați o decizie greșită, veţi afla curând.

Gemeni

O vorbă spune că roata este rotundă, astfel că lucrurile se întorc în viața voastră, iar schimbările vă pot duce într-o direcție neașteptată. Se „activează” persoane din trecut de care aproape uitaserăţi şi urmează pentru voi o perioadă de bună, plină de energie, dar care ar putea să nu dureze prea mult. Bucuraţi-vă de aceste zile!

Rac

Ați putea fi atras de oameni și idei care sunt de analizat. În acest moment, vă interesează mai mult logica decât emoția. Astăzi este începutul unei schimbări și începeți să vedeţi manipulările pe care le-au făcut oamenii din jurul vostru. Mai mult ca niciodată, sunteţi dur! 

Leu

Astăzi s-ar putea să întâlniţi şansa de a progresa în viață astăzi şi nu trebuie să o scăpaţi, oricât de încărcat ar fi programul dvs. şi oricât de obosiţi aţi fi. Este momentul să fiţi activ şi să progresaţi. Pur și simplu trebuie să încercaţi să obțineți ceea ce doriți!

Fecioară

Există mai multă claritate în viaţa ta. Este ca şi cum o lumină a fost brusc aprinsă şi lucrurile au sens. Motivul pentru asta ar putea fi o nouă persoană în viaţa ta, dar e posibil doar să fii făcut o conexiune între o încercare din trecut şi ceea ce se întâmplă acum. Ai învăţat şi ai luat notiţe din trăirile tale pentru a vedea lucrurile mai clar. Acum eşti în stare să îţi oferi singur un sfat bun. Este o dovadă clară că ai evoluat.

Balanţă

Ziua de azi s-ar putea să le aducă nativilor o întârziere a proiectelor în care sunt implicaţi. E posibil ca prestigiul la muncă şi în viaţa familială să iasă un pic şifonat. Însă nu disperaţi, există leac pentru a depăşi disconfortul şi lentoarea care par să vă ţină pe loc.

Scorpion

Astăzi vibraţiile energetice pozitive vă înconjoară iar lucrurile sunt control. Este posibil să apară la orizont o nouă activitate lucrativă în parteneriat. Este, de asemenea, posibil să vă aştepte un drum lung. În ceea ce priveşte viaţa familială, cel mai potrivit cuvânt pentru a o defini este armonia.

Săgetător

O zi în care daţi tot ce puteţi la locul de muncă sau în afacerea dumneavoastră. O relaţie bună cu şefii v-ar putea aduce un salt în carieră, dar şi noi responsabilităţi. Dacă sănătatea v-a dat de furcă în trecut, azi e o zi în care problemele vă vor da pace. În plus, este o zi în care vă puteţi regla conturile cu rudele apropiate. 

Capricorn

Zi tensionată la birou. Nimic nu vă iese așa cum v-ați dori și nu reușiți să terminați nicio sarcină. Nici faptul că nu aveți energie, nu vă ajută deloc. Din fericire, astrele par a vă surâde în weekend, când lucrurile încep să se liniștească și nu mai aveți stresul jobului. O să reușiți să vă recalibrați începând de săptămâna viitoare.

Vărsător 

Dacă vrei să cunoști un om mai bine mâine, trebuie să cunoști toate detaliile despre el azi! Reține ce haine poartă, ce muzică ascultă și vă veți apropia mai repede decât crezi. Altfel, ețti oricum într-o perioadă de maximă socializare.

Pești 

Astăzi, pentru unii nativi ai zodiei Peşti poate apărea o piedică greu de trecut, din cauza căreia multe planuri ar putea fi amânate. Pentru tine poate fi o lecție a răbdării. E nevoie de acest răgaz, chiar dacă, pe moment, ai tendința de a crede că este finalul tuturor eforturilor tale. Vei vedea, însă, că acest tăvălug va trece și vei începe să înțelegi că totul a avut un rost, un scop.

Politica