Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Elon Musk pe culmile succesului: Tesla a depășit Facebook la Bursă!

Publicat

pe

Confirmarea lui Joe Biden ca președinte al Statelor Unite a avut un impact imens asupra acțiunilor producătorilor de mașini electrice și ale producătorilor de energie din surse curate care au crescut puternic. Investitorii se așteaptă ca acesta să încurajeze sectorul prin măsuri financiare.

Acțiunile Tesla au crescut cu aproape 8% joi, ajungând la o capitalizare bursieră de 774 miliarde de dolari. Tesla a ajuns acum a cincea companie ca valoare de pe Wall Street, în urma Alphabet – holdingul care deține Google –, dar înaintea Facebook. Titlurile Facebook au crescut la rândul lor cu 2%, ceea ce a dus compania la o capitalizare de 765 de miliarde de dolari. În timpul sesiunii de joi au fost tranzacționate acțiuni Tesla în valoare de 39 de miliarde de dolari, mai mult decât numărul următoarelor trei companii adunat. Acestea au fost Apple (14 miliarde) și Alibaba și Amazon (câte 11 miliarde), scrie Reuters.

Analiștii se așteaptă ca Tesla să raporteze un profit net de 1,2 miliarde de dolari pe 2020, față de 5,8 miliarde așteptate de la General Motors sau cele 27,1 miliarde estimate pentru Facebook.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.