marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Teasc, accident în Malu Mare

Un bărbat de 33 ani, din Teasc, a fost transportat la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea. Accidentul a avut loc pe DN 55, în Malu Mare.

Potrivit Poliției, accidentul s-a produs dupa ce bărbatul a intrat cu mașina într-o remorcă parcată pe marginea drumului.

„În aceasta seară, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comunei Malu Mare.
La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un autoturism condus pe DN 55, pe raza comunei Malu Mare, de un bărbat de 33 de ani, din comuna Teasc, a intrat in coliziune cu o remorca oprită pe marginea părții carosabile.
În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, rezultand rănirea conducatorului auto care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, conștient și cooperant.
De asemenea, conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.” – IPJ Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica