marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Săndoi: „Ne-am pregătit cu viitoarea campioană a României, nu?”

Antrenorul Chindiei e cu sufletul alături de olteni pe care îi vrea pe primul loc la finalul întrecerii

Marți a avut loc la Buftea dubla amicală dintre CSU Craiova și Chindia. Dacă în meciul rezervelor echipa lui Papură s-a impus în fața târgoviștenilor cu 3-0, meciul titularilor s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Marius Constantin a marcat pentru juveți, iar Rață pentru Chindia, după o gafă a lui Pigliacelli, care a pasat la adversar.
După partidă, Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, a spus: „Sperăm că ne-am pregătit cu viitoarea campioană a României, nu? Eu cred că a fost un antrenament bun pentru ambele echipe, pentru că până la urmă, ați văzut, nu prea am făcut schimbări. Așa ne înțeleseserăm de la început. Cred că a fost un joc util și pentru ei, și pentru noi. Trebuie să recunoaștem, Craiova are o echipă foarte bună și un lot valoros. În rest, nu pot să spun că nu sunt mulțumit de prestația pe care au avut-o băieții. Cred că am arătat ca o echipă disciplinată. Nu știu dacă merita cineva să câștige, a fost un joc echilibrat. Nouă sigur ne mai trebuie jucători. Mai suntem în discuții cu ceva jucători. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Sperăm să ne completăm grupul, pentru că sunt atâtea intermediare… va fi dezastru. Sperăm să mai completăm cu 3-4 jucători cu experiență, pe care putem să îi integrăm rapid, nu pentru experimente”.
De partea cealaltă, omologul lui Săndoi, Papură, a declarat: „E un meci de pregătire, nimic altceva, un meci solicitant. E bine că am terminat fără să fim accidentați. E timp pentru ceea ce ne așteaptă în campionat, dar este în regulă pentru ceea ce am văzut astăzi, din punct de vedere fizic, asta ne-a interesat cel mai mult.
Nu cred că este nicio echipă favorită la titlu. Pentru a te bate la titlu trebuie să te califici în play-off. Acum, nicio echipă de acum nu are siguranța calificării în play-off. Vom vedea dacă vom mai transfera ceva. Suntem ok, avem un lot echilibrat. Sperăm noi că în februarie va intra și Koljic.
Cred că pentru toți ar fi important să revedem suporterii în tribune. Noi avem suporteri fanatici și e important să sperăm să revină cât mai repede”.

Politica