vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Programul Rabla pentru electrocasnice ar putea începe în februarie

Programul Rabla pentru electrocasnice, derulat de către Administraţia Fondului pentru Mediu, nu va fi lansat mai devreme de luna februarie în contextul în care premierul Florin Cîțu a anunțat că Executivul va trimite în Parlament proiectul de buget pe anul 2021 abia pe 4 februarie.

Data de 15 decembrie, ziua anunțată pentru lansarea programului, a fost și ziua în care Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat amânarea programului, „din cauza contextului general de instabilitate a securității cibernetice, a unor suspiciuni privind siguranța informatică a aplicației și a încercărilor anterioare de fraudare a procesului de înscriere prin clonarea unor informații specifice programului Rabla pentru Electrocasnice”.

În aceeași zi, ministrul Fechet a cerut revocarea lui Dan Cătălin Vatamanu din funcția de președinte al AFM.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anul acesta, lista electrocasnicelor care pot fi cumpărate cu bani de la stat, prin intermediul voucherelor,  a fost extinsă, scrie gandul.ro

Românii care vor să achiționeze maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, aparate de aer condiţionat, inclusiv portabile, frigidere sau combine frigorifice, televizoare, uscătoare de rufe, aspiratoare, laptopuri şi tablete pot cere bani de la stat, prin intermediul unei aplicații online. Suma este calculată în funcție de fiecare obiect în parte iar banii sunt primiți sub formă de vouchere. Ulterior, acestea pot fi folosite în magazinele care sunt înscrise în program iar clienții trebuie să aducă și vechiul obiect.

Politica