miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Previziunea care-l irită pe Rotaru: „De la Hagi și Balaci nu am mai văzut așa jucător!”

Cel supranumit Oracolul din Bălcești consideră că Octavian Popescu, fostul echipier al Craiovei, va fi vândut pe o sumă record de Becali

Mitică Dragomir apreciază că Octavian Popescu va avea un viitor strălucit. Fostul președinte al LPF e de părere că marile puteri ale Europei se vor bate pe el.
„Octavian Popescu va ajunge mare fotbalist. Dar nu mare, foarte mare! Are niște calități extraordinare. Gigi Becali îl va vinde pe o sumă record, va fi cel mai scump din România. Are dribling, are vână. De la Hagi și Balaci eu nu am mai văzut așa jucător la noi. Se vor bate marile cluburi ale Europei pe el în câțiva ani”, a spus Dragomir pentru ProSport. 
Octavian Popescu s-a aflat în curtea celor de la CSU Craiova, dar a fost luat gratis de Becali după ce a refuzat prelungirea contractului cu oltenii. Tatăl jucătorului a povestit în presa centrală ce i s-a întâmplat copilului în Bănie: „Mie mi-a plăcut la Craiova! Erau orientați să crească tineri… Dar, au pus o condiție ca să semneze și să rămână acolo. L-au forțat să semneze prelungirea, ca să îl bage în teren!
Că vezi, Doamne, îl bagă dacă semnează: ‘Păi cum, mă, îmi pui mie condiții? Cum adică îmi pui condiții să joc? Păi dacă joc, joc pe valoare!’, spunea Tavi”, a dezvăluit Popescu senior.

Politica