marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femeie de 86 de ani, dată dispărută de fiul ei

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Turburea, a cerut ajutorul oamenilor legii după ce mama lui a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Cei doi locuiau împreună, chiar dacă femeia în vârstă de 86 de ani este din comuna Mîrșani, județul Dolj.

„Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de către un bărbat, de 53 de ani, din comuna Turburea, cu privire la faptul că mama sa, Bogdan Ana, de 86 de ani, din comuna Mîrșani, județul Dolj, care locuiește la domiciliul acestuia, în după amiaza zilei de ieri, a plecat în mod voluntar de acasă și nu a mai revenit. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești și lucrători din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, pentru efectuarea de verificări”, informează IPJ Gorj.

În momentul plecări femeia era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră, vestă de culoare neagră, pe cap un batic de culoare neagră, iar în picioare papuci de cauciuc de culoare închisă. Semnalmente: înălţime de 1,55 m, greutate aprox. 50 kg, față ovală, păr cărunt tuns la nivelul umerilor, ochi căprui, la ochiul stâng un defect, privește spre stânga.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Persoanele care pot oferii informații care să ajute polițiștii în identificarea femeii, sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, este mesajul polițiștilor gorjeni.

Politica