sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Bătaie între mai mulți tineri, întreruptă de polițiști

Mai mulți tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 33 de ani, s-au luat la bătaie, miercuri seara, în cartierul Craiovița Nouă. Conflictul celor cinci bărbați – patru din Craiova și unul din localitatea Întorsura, ar fi pornit pe fondul consumului ușor ridicat de băuturi alcoolice, potrivit reprezentanților IPJ Dolj.

,,La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie care au identificat şi condus la sediul secţiei pentru audieri mai mulţi tineri. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool a izbucnit un conflict spontan între 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani, patru dintre aceştia din Craiova şi unul din comuna Întorsura, care s-a desfăşurat în scara unui bloc şi în zona blocului respectiv din cartierul Craioviţa Nouă” .

Altercația bărbaților nervoși a culminat cu o victimă, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,În timpul conflictului, cei în cauză s-ar fi lovit reciproc cu pumnii, iar în urma acestuia un tânăr de 21 de ani a fost transportat la spital conştient şi cooperant, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au adăugat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Polițiștii Secției 5 de Poliție Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.

Andreea TIGOIANU

Politica