sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

17 milioane de euro, investiți în rețeaua de termoficare a municipiului Râmnicu Vâlcea

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a semnat trei contracte de proiectare și execuție lucrări. Acestea vizează reabilitarea anumitor tronsoane din rețeaua de termoficare a municipiului Râmnicu Vâlcea. 

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Vâlcea, proiectul finanțat din fonduri europene are o valoare totală de aproximativ 17 milioane euro și presupune reabilitarea a 3,25 km rețea primară și 10,033 km rețea secundară de termoficare, lucrări care să conducă la reducerea pierderilor în rețea și, implicit, la creșterea eficienței energetice în sistemul de încălzire.

„Iată că, la început de an, semnăm trei contracte pentru reabilitarea rețelei de termoficare a municipiului Râmnicu Vâlcea. CJ Vâlcea a desfășurat o procedură de achiziție publică pe loturi, iar în urma procedurii au fost atribuite loturile 2, 3 și 4. Pentru lotul 1 a fost depusă o contestație care se află în analiză. În final, prin acest proiect, pe lângă reducerea pierderilor în rețea și creșterea eficienței energetice, beneficii vor avea și vâlcenii, care vor plăti mai puțin pentru apă caldă și căldură”, a transmis Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica