vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Două accidente în câteva minute

Un șofer din Negreni a fost autorul a două accidente rutiere, provocate în decursul a câtorva minute, miercuri dimineață, în Slatina. Șoferul de 64 de ani a reușit să lovească două autovehicule într-un timp record, rănind o persoană în urma celui de-al doilea accident. Prima dată, acesta a lovit o autoutilitară, aflată în zona intersecţiei de la Catedrala din Slatina. A decis să părăsească locul accidentului, intrând apoi în coliziune cu un alt autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu, notează gazetanoua.ro.

Polițiștii olteni s-au deplasat la locul producerii celui de-al doilea eveniment rutier, moment în care au aflat că șoferul fusese martorul unui alt accident cu puțin timp în urmă.

„La data de 6 ianuarie 2021, in jurul orei 9.30, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina s-a produs un eveniment rutier. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat de îndată la locul producerii accidentului. Din primele date, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule. În urma coliziunii dintre cele doua autovehicule, o persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Un bărbat, de 64 de ani, din comuna Negreni, conducătorul unuia dintre autoturismele implicate, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Anterior acestui eveniment, același conducător auto ar fi acroșat un autoturism, provocând doar pagube materiale. Bărbatul și-a continuat deplasarea, fără a opri, după care a fost implicat în evenimentul rutier de pe strada Tudor Vladimirescu”, a precizat purtătorul de cuvânt IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier.

foto: gazetanoua.ro

Andreea TIGOIANU

Politica