vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Simona Halep, dată ca exemplu de Ministerul Sănătății după ce a spus că se va vaccina anti-COVID-19

Simona Halep a mărturisit că își va face vaccinul împotriva noului coronavirus, iar Ministerul Sănătății a lăudat inițiativa campioanei noastre, dată ca exemplu pe Facebook.

„Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci şi un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că ştie cum se simte această boală. , a spus Simona. Cu toţii ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile şi oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona”, a scris Ministerul Sănătății, pe Facebook.

Întrebată dacă se va vaccina împotriva noului coronavirus, Simona a avut un răspuns categoric: „Sigur! Dacă o să am posibilitatea să mă vaccinez, sigur mă voi vaccina, pentru că eu consider că este un lucru bun. Trebuie să scăpăm de această pandemie!”, a declarat Simona pentru ProSport. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

La finalul lunii octombrie a anului trecut, Simona Halep anunța că a fost infectată cu noul coronavirus. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a avut simptome ușoare și a trecut cu bine peste boală.

Politica