joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Orașul Târgu Jiu și mai multe localități din Gorj au rămas fără apă

Apa din mai multe localităţi din judeţul Gorj a fost întreruptă, marți, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Vremea rea le-a provocat mai multe neplăceri gorjenilor. Mulți locuitori din Târgu Jiu s-au plâns că apa abia mai curgea la robinet.

„SC APAREGIO GORJ SA anunţă utilizatorii din municipiul Târgu-Jiu, faptul că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a debitelor mari pe sursele de apă de suprafaţă, se va resimţi presiunea scăzută a apei în mai multe zone ale oraşului. Operatorul de apă şi canal îşi cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat“, a transmis operatorul de apă.

Primarul din Târgu Jiu a reacționat dur la adresa operatorului: „Din nou fără apă la Târgu Jiu, în plină pandemie și după ce APAREGIO a mărit tarifele! Sper ca Direcția de Sănătate Publică sa se sesizeze și să ia măsuri. Primim tot mai multe sesizări la primărie de la cetățeni nemulțumiți că nici măcar nu li se mai răspunde la telefon. Oamenii ne spun că au fost mințiți de la o oră la alta și și-au pierdut deja răbdarea. Este de înțeles! Târgujienii își achită facturile mărite la apă și canalizare, plătesc pierderi, chiar și apa potabila deversată în câmp, dar nu primesc servicii de calitate”, a scris Marcel Romanescu pe pagina personală de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cauza viiturii, sursele de alimentare cu apă de pe Valea Bîlţii, Runcu şi Leleşti au fost închise: „Se va întrerupe furnizarea apei pentru o perioadă nedeterminată în comuna Leleşti: satele Leleşti si Frăteşti şi în comuna Runcu: satele Valea Mare, Bîlta, Bîltişoara, Runcu şi Răchiţi. Reluarea furnizării apei va fi posibilă, când apa potabilă va fi la parametrii de calitate corespunzători“, se arată într-un comunicat de presă al Aparegio.

Politica