vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Tudose, jigniri la adresa premierului Cîţu: Omul e de psihiatrie

Mihai Tudose, vicepreşedintele PSD, a criticat dur Guvernul format din PNl, USR-PLUS şi UDMR, subliniid că la cum stau lucrurile Florin Cîţu nu va prinde paltonul de primăvară ca prim-ministru.

„E o glumă proastă, iertaţi-mă. Este o caricatură, este infernul. Uitaţi-vă la ce declaraţie face el că o să vaccinăm zilnic peste o sută de mii. Nu-i zice nimeni ‘Hai tati pe mal, că te ia apa?’. Ce să comentezi? Ce să faci? Eu am spus şi-mi menţin opinia, omul e de psihiatrie”, a declarat Mihai Tudose.

Tudose susţine că noul prim-ministru trebuia să facă şedinţa de guvern privind noua componenţă a ministerelor din prima seară, nu să aştepte o săptămână.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Referitor la Guvern, Tudose a susţinut că acesta nu va rezista, pentru că nu există „compatibilitate” între formaţiunile care îl compun iar de decontat vor deconta românii dar şi actuala coaliţie şi preşedintele Iohannis.

”Eu acuma am mai dat pronosticuri şi nu am greşit, eu nu cred că-l va prinde paltonul pe Cîţu, paltonul de primăvară”, a spus Tudose, potrivit adevarul.ro 

Politica