sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, peste Chindia în primul amical! Mateiu, titular în Echipa Rezervelor!

Echipa lui Papură și Rotaru a trecut la pas de trupa lui Emil Săndoi, răzbunând astfel înfrângerea din campionat, de pe Oblemenco.

În primul joc test cu Chindia Târgoviște, disputat marți dimineață, la centrul sportiv de la Buftea, antrenorul Corneliu Papură a trimis în teren rezervele. Astfel, antrenorul CSU Craiova a început jocul în următoarea alcătuire: L. Popescu – Olteanu, Mitran, Acka, Vătăjelu – Mateiu, Screciu, Căpățână – Bărbuț, Tudorie, Baiaram.
Se remarcă progresul pe care l-a făcut Mateiu. În ultimul meci oficial din 2020 nu a prins lotul de 20, dar iată că în amicalul cu Târgoviște a fost inclus printre titulari în Echipa rezervelor. Optarul oltenilor, cel pe care patronul Rotaru îl numea Totti din Bănie, l-a răsplătit pe Corneliu Papură pentru încrederea acordată și a deschis scorul în amicalul de la Buftea, în minutul 16 al disputei. Fundașul Mitran a stabilit scorul primei reprize, în vreme ce Tudorie a închis tabela. Așadar, CSU Craiova s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Târgoviște în primul meci al zilei, care a durat doar 80 de minute (2 reprize a 40 de minute).

Politica