sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CFR schimbă uniforma! De luni, angajații vor purta o vestimentație „modernă”

CFR Călători schimbă uniformele angajaților cu unele mai moderne. Noua ținută va fi îmbrăcată de cei care au contact cu pasagerii, de luni, 11 ianuarie. 

Astfel, pasagerii care vor călători cu trenurile CFR Călători vor fi întâmpinați de personal, cu un nou look.

”Vor purta noi uniforme, în culorile bleumarin, bleu și vișiniu. Elementele vestimentare ale uniformei constau în: costum iarnă/vară pentru femei și bărbați, cămăși cu mânecă lungă/scurtă pentru femei/bărbați, pălărie femei/șapcă bărbați, eșarfă femei /cravată bărbați, haină impermeabilă cu mesadă detașabilă pentru femei/bărbați, pantofi”, se arată într-un comunicat trimis de CFR.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De noile uniforme vor beneficia aproximativ 4.000 de angajați care intră în relație directă cu publicul: personalul de tren (șef de tren, conductor, însoțitor de vagon de dormit), casieri, personalul de la informații, șef tură comercial, instructor stație, șef stație.

„După foarte mulți ani CFR Călători reușește să achiziționeze noi uniforme pentru salariații în contact cu publicul călător.  Am avut în vedere ca acestea să asigure o imagine plăcută pentru cei care folosesc serviciile noastre, călătorii, dar și un confort sporit pentru cei ce le poartă, ținând seama de programul de lucru al colegilor noștri.  Consolidăm astfel doi dintre cei trei piloni pe care i-am adoptat la începutul anului, “Punem călătorul în centrul deciziilor nostre” și “Condiții mai bune pentru colegii noștrii”.  Despre al treilea obiectiv, trenurile, ați primit constant informații de-a lungul acestui an, obiectivul 1000+ vagoane atins mai devreme cu 4 luni, programele de reparații locomotive și sporire confort în automotoare. Continuăm!” a declarat Dan M. Costescu, directorul general al CFR Călători.

foto: cfrcalatori.ro

Politica