vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un gorjean băut a băgat în spital 4 persoane din Filiași

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Plopșoru, a fost  reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Problemele gorjeanului au început în trafic. Acesta ar fi provocat un accident rutier din neatenție, fapt ce a dus la rănirea a trei persoane din Filiași.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, bărbatul, în cursul zilei de ieri, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Plopșoru, la efectuarea manevrei de mers înapoi, un tânăr, de 31 de ani, din orașul Filiași, în timp ce conducea un autoturism din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Filiași, ar fi virat pentru a evita impactul, părăsind partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorul auto de 31 de ani și a trei persoane, pasageri în autoturism, cu vârste cuprinse între 29 și 63 de ani, din orașul Filiași, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto de 50 de ani, a rezultat o concentrație de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Politica