joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Naționala de rugby a României va juca pe „Ion Oblemenco”

Echipa națională de rugby a României va da piept cu Belgia, pe 7 februarie 2021. Chiar dacă mulți se așteptau ca partida să se desfășoare pe noua arenă Arcul de Triumf, potrivit prosport.ro, meciul „stejarilor” va avea loc în Bănie, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Formalitățile pentru inaugurarea modernei arene din Capitală n-au fost terminate, astfel că FR de Rugby a trebuit să trimită locul de desfășurare la Rugby Europe.

În același weekend, cu o zi înainte de meciul naționalei de rugby, CSU Craiova întâlnește pe Dinamo în etapa 20. Astfel, fotbaliștii lui Papură nu vor fi nevoiți să joace pe un gazon ce le-ar putea pune probleme.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Înaintea jocului dintre România și Belgia, tricolorii ocupă ultimul loc în clasament, cu cinci puncte, cu două mai puțin decât belgienii. Oficialii naționalei de rugby sunt conștienți de importanța meciului ce se va desfășura, până la urmă, în Bănie: „Meciul împotriva Belgiei ne poate aduce pe locul 3 în campionatul european sau ne poate aduce într-un loc de repeșaj”, spunea Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

Politica