joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 5 Ianuarie 2021: Vărsătorii nu ar trebui să intre în panică

Berbec

Nativul Berbec va avea câteva obstacole, căci cei din jur nu sunt de acord cu deciziile sale. Spre finalul zilei, Berbecul va cunoaște persoane noi, va face schimb de impresii, va socializa. Poate că astăzi este momentul să te gândești la o schimbare. Nu lăsa pe mai târziu ceea ce te face mult mai fericit, căci în viață principala datorie a noastră este să ne căutăm fericirea.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu trebuie ca ziua să se încheie, iar nativul Taur să nu se preocupe de hobby-urile sale. Sătul de morala celor din jur, își face curaj în ceea ce privește schimbarea locului de muncă. Gândește de două ori, analizează și apoi poți lua o decizie – graba strică treaba! Folosește-te de atenția care îți este acordată pentru a discuta ceea ce te macină.

Gemeni

Nativul Gemeni este în urmă cu evenimentele care s-au petrecut și, astfel, va sta la taclale cu o rudă sau un apropia. Spre seară, starea de sănătate se îmbunătățește, iar asta nu poate decât să-l bucure. Surprinde-ți plăcut partenerul de viață, fie că aveți o ocazie specială, fie că nu! Nimic nu este mai plăcut să petreceți clipe împreună departe de grijile jobului, ale treburilor casnice..

Rac

În ceea ce privește cariera și viața profesională, nativul Rac are așteptări mari. Este privilegiat de toată susținerea membrilor familiei, dar, cu multă răbdare, va progresa. Gustă micile glume ale celor din jur și nu te lăsa acaparat de gânduri, stres sau oboseală! O gândire mereu pozitivă poate fi răspunsul multora dintre probleme.

Leu

Dis-de-dimineață, Leu are de făcut drumuri, conflictele se țin departe. În a doua parte a zilei, se va ocupa de problemele financiare. Economiile îl vor salva. Găsește-ți o ocupație pentru a umple timpul liber! Poți opta pentru sport sau cititul unei cărți în aer liber. Încearcă să nu stai prea mult timp în casă, căci te va deprima.

Fecioară

În prima partea a zilei, Fecioara este binedispusă și cu zâmbetul pe buze. Treburile casnice îi cam strică buna dispoziție însă va primi ajutor din partea partenerului de viață. Ignoră răutățile celor din jur! Influențele negative nu au loc în viața ta, mai ales că îți pot afecta relația cu partenerul de viață. Lăsând la o parte pierderile ce pot urma, trebuie să iei în considerare și alte aspecte.

Balanță

Astăzi nativul Balanță se gândește la cum ar putea să își sporească veniturile. Chiar dacă nu vrea să intervină în problemele celor din jur, este implicat involuntar. O mică pauză de la muncă este bine-venită oricând. Profită de ocazie pentru a îți revedea vechile cunoștințe și a sta la taclale!

Scorpion

În prima parte a zilei, nativul Scorpion aduce în discuție un subiect sensibil care îl macină de ceva timp. Spre seară fie se relaxează în fața televizorului, fie se plimbă în aer liber. Poți oricând să faci o schimbare. Reia legătura cu o cunoștință mai veche, schimbă-ți locuința sau, de ce nu, chiar locul de muncă. Monotonia nu este bine-venită.

Săgetător

Astăzi frica de singurătate este tot mai accentuată. Nativul Săgetător nu rezistă la ideea ca cei din jur să se distanțeze de el. În a doua parte a zilei, este vizitat de cineva apropiat. Te vei simți apreciat de către cei din jur, astfel că dorința de a continua să muncești pentru visul tău este tot mai aprinsă. Deciziile luate pe grabă pot înrăutăți situația și nu să o aplaneze.

Capricorn

În prima parte a zilei, nativul Capricorn nu intenționează să facă prea mult efort fizic, întrucât sănătatea nu îi va permite. Spre seară, un eveniment important îi solicită prezența. Pregătește-te sufletește, căci se anunță o zi încărcată de emoții, sentimente și gânduri ascunse! Nu te mulțumi cu puțin, ascultă-ți intuiția și mergi pe propria cale.

Vărsător

Invitațiile curg lanț pentru Vărsător însă timpul nu îi va permite să le onoreze. Spre seară, un membru al familiei preia inițiativa și deschide o discuție pentru a înțelege mai bine acțiunile sale. Încearcă să nu intri în panică dacă o acțiune nu îți aduce rezultatul dorit, ci continuă să lupți până îți vei atinge obiectivul! Înainte de a promite ceva, mai ales în planul profesional, este bine să te asiguri că poți fructifica această înțelegere.

Pești

Norocul este astăzi de partea nativului Pești. Va ști cum să depășească anumite situații neplăcute, o veste sau o vizită îi va aduce zâmbetul. Fii rezervat față de părerile celor din jur! Nu apleca urechea și nu te lăsa influențat! Astăzi nu lăsa negativismul să te acapareze, căci atitudinea ta vizavi de ceea ce te înconjoară este extrem de importantă

Politica