vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU pregătește bătălia pentru titlu la doi pași de Mogoșoaia!

Papură și Săndoi se vor duela în două meciuri test în apropiere de București

Ocupanta locului 2 în clasament, CSU Craiova, va disputa astăzi două partide de verificare în compania celor de la Chindia Târgoviște. Meciurile, ce vor avea o durată de 90 de minute fiecare, sunt programate la Centrul Național de la Buftea, de la orele 11:00 și 14:00. Astfel, este de așteptat ca tehnicienii să utilizeze două echipe distincte, pentru a vedea la lucru toți jucătorii din lot.
Chindia se află într-un stagiu de pregătire centralizat la Mogoșoaia, fapt care explică de ce partidele test se joacă la marginea Bucureștiului. Săndoi nu va conta pentru meciurile cu oltenii pe Laurențiu Corbu și Cristian Cerchez. De partea cealaltă, sub comanda lui Corneliu Papură au revenit Pigliacelli și Ofosu, care au făcut deplasarea spre capitală.
CSU Craiova și Chindia s-au întâlnit în această toamnă pe Oblemenco. Dâmbovițenii s-au impus cu 1-0, Emil Săndoi spunând la vremea respectivă, fără perdea, că țintește postul de antrenor principal al Craiovei, ocupat atunci de Bergodi, acum de Papură.
„S-au înfruntat două echipe cu obiective diferite. Craiova care luptă pentru titlu, iar noi care abia ne-am salvat, dar până în acest moment sunt mulțumit.
După meciul de azi cu un ochi râd și cu altul plâng. Am petrecut momente importante la Craiova, n-am fost un jucător oarecare. Am 15 campionate jucate, am câștigat cupe, m-am sacrificat. 
Acum în fotbal e posibil orice, dacă ar fi să revin, nu ar fi doar dorința mea. Orice jucător care a îmbrăcat tricoul acestei echipe își dorește asta, cu atât mai mult eu, care n-am trecut pe la Craiova ca gâsca prin apă,” a declarat Emil Săndoi după meci.
După 15 etape, CSU este pe doi în Liga 1, cu 32 de puncte, cu două mai puțin decât liderul FCSB. Chindia este pe 6, cu 20 de puncte.

Politica