joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Conducere nouă la Parchetul din Slatina

Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina are un nou șef, începând cu anul 2021. Prim procurorul Corneliu Pavel, înaintat în funcția de procuror în cadrul Direcției Naționale de Anticorupție – Serviciul Teritorial Craiova, a fost înlocuit.

Astfel, de la 1 ianuarie 2021, Parchetul din Slatina va fi condus de Gabriela Mihaela Moșteanu. Aceasta a fost delegată în funcția de prim procuror, însă nu mai mult de șase luni, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condiții stabilite de lege, notează realitateaoltului.ro.

Mihaela Moșteanu se află temporar în fruntea instituției slătinene, stabilită în oraș, după mai mulți ani de experiență juridică, acumulată în cadrul activității desfășurate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a doamnei MOŞTEANU MIHAELA GABRIELA, procuror la această unitate de parchet, începând cu data de 01.01.2021, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, se arată în soluția Consiliului Superior al Magistraturii.

Ocuparea poziției a fost realizată în contextul în care fostul procuror șef al Parchetului din Slatina, Corneliu Pavel, a fost delegat ca procuror în cadrul Direcției Naționale de Anticorupție – Serviciul Teritorial Craiova. Încetarea din funcție a prim procurorului slătinean a fost decisă în cadrul aceleiași ședințe, în urma căreia Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât numirea în funcție a doamnei Mihaela Moșteanu.

Andreea TIGOIANU

Politica