joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un gorjean va scrie o carte despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19

Teodor Popescu, gorjeanul care a jucat hora în curtea spitalului de fericire că a scăpat de coronavirus va scrie o carte despre perioada petrecută în spital. Bărbatul a stat internat mai bine de o lună de zile în Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, unitate suport COVID-19.

Acum, bărbatul din Motru, autor a mai multor volume de poezie, a început să lucreze la noua sa carte: „2020 a fost un an atipic. Odată cu primăvara, când totul revine la viaţă, eu şi Elena ne-am îmbolnăvit. Am trecut cu bine şi peste aceea încercare şi suntem optimişti. Decembrie este luna în care sufletul meu devine suflet de copil. Pandemia nu a permis adunări mari, dar copiii m-au primit cu bucurie când am fost la şcoală să le duc cadourile. Am fost ajutorul lui Moş Crăciun şi am adus bucurie în sufletele copiilor, colegilor Elenei de la şcoală”, a spus Teodor Popescu, potrivit adevărul.ro.

Gorjeanul are două dorințe pentru anul 2021. Acesta vrea să își facă vaccinul împotriva coronavirusului și să se redeschidă școlile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pe 2021 îl aştept cu speranţă, cu speranţa că ne vom scăpa de pandemia asta, să meargă copiii la şcoală, asta este cel mai important. Dacă vine vaccinul, mă vaccinez, sigur mă vaccinez, pentru că am trecut prin atâtea şi am văzut care e situația. Optimismul ajută, asta trebuie să ştie lumea, ajută în lupta cu virusul“, a mai spus Teodor Popescu.

foto: Facebook

Politica