vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat a fost condamnat de magistrați, după ce și-a jignit sora pe Facebook

Situație neașteptată pentru un ieșean care a distribuit în urmă cu doi ani o fotografie a surorii sale în dreptul căreia a scris un scurt mesaj care a revoltat-o pe femeie și l-a dat în judecată.  Acesta a fost condamnat de magistrați să-i plătească 4.000 de lei surorii lui, după ce acesta  a postat un mesaj denigrator la adresa ei, pe Facebook, scrie Ziarul de Iași, potrivit libertatea.ro.

Bărbatul a fost dat în judecată de aceasta, dar și de către un alt frate pentru o faptă similară. Mai precis, femeia a publicat pe Facebook o fotografie cu ea în urmă cu doi ani. Câteva luni mai târziu, folosind funcţia „share” a reţelei sociale Facebook, fratele său a distribuit postarea şi a scris, în plus, mesajul: „Aceasta este una dintre asasinii mamei mele, se numeşte M.S. Aceasta este una din cele mai mari libertine care au existat vreodată”.

„Deşi pârâtul este nemulţumit de faptul că reclamanta nu a ajutat-o pe mama lor, în timpul vieţii acesteia, că nu ar fi contribuit în vreun fel la întreţinerea acesteia, că ar fi luat lucruri de la locuinţa ei, că ar fi agresat-o în urmă cu mai mulţi ani, că nu i-ar fi telefonat pentru a-i face urări la ziua de naştere, ori că ar fi luat partea unităţii spitaliceşti pe care reclamantul a acuzat-o de moartea mamei sale, nu rezultă de nicăieri că atitudinea acesteia ar fi generat moartea mamei părţilor sau, mai mult, că ea însăşi, împreună cu alte persoane (neindicate de către reclamant) ar fi ucis-o pe aceasta”, au decis magistrații. Publicația nu menționează și dacă decizia judecătorilor este sau nu definitivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica