sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Soțul Serenei Williams îl atacă pe Ion Țiriac: ,,Nimeni nu da doi bani pe ce crede el”

Atac dur din partea soțului Serenei Williams pentru omul de afaceri Ion Tiriac care a declarat despre Serena Williams ca ar trebui sa se retraga din tenis, deoarece nici varsta, nici greutatea nu-i mai permit sa joace bine, iar primul care i-a raspuns a fost chiar sotul celebrei jucatoare.

,,La varsta asta (n.r. – 39 de ani) si la greutatea pe care o are acum, nu se deplaseaza atat de usor pe cat se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucatoare senzationala. Daca ar avea putina decenta, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Tiriac in emisiunea Reteaua de idoli, de la TVR, potrivit digisport.ro.

Alexis Ohanian, sotul Serenei Williams, a reactionat la afirmatiile fostului tenismen, comentand o postare a unui articol din presa internationala, care a preluat declaratiile lui Tiriac. ,,Pot sa spun ca nimeni nu da doi bani pe ce crede Tiriac”, a scris Ohanian.

Ion Tiriac, care detine licenta turneului de 1.000 de puncte de la Madrid, nu este la prima remarca controversata despre Serena Williams. In aprilie 2018, el s-a plans intr-un interviu acordat Sport Bild ca tenisul feminin duce lipsa de personalitati importante. Intrebat despre Serena Williams, Tiriac a raspuns: ,,Cu tot respectul, are 36 de ani si 90 de kilograme. As vrea altceva pentru tenisul feminin”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: digisport.ro

Politica