joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițistul Fănel Nițu, decedat în accidentul de la Șopârlița, a fost condus pe ultimul drum

Șeful postului de poliție de la Morunglav care și-a pierdut viața în accidentul din comuna Șopârlița Olt, a fost înmormântat luni. La doar 49 de ani, Fănel Nițu a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare, familia trecând prin momente de coșmar, scrie olt-alert.ro.

Accidentul mortal a avut loc în prima zi din an, pe Drumul Național 64, pe raza comunei Sopârlița. O autospecială de poliție în care se aflau doi oameni ai legii și o ambulanță au intrat în coliziune, evenimentul rutier petrecându-se din cauza unui pacient violent, transportat de ambulanță. Conform protocolului, echipajul de poliție însoțea ambulanța și avea semnalele luminoase pornite. Însă, din cauza comportamentului agresiv al pacientului, șoferul ambulanței a frânat brusc, iar pe fondul carosabilului umed, mașina de poliție a intrat în coliziune față spate cu aceasta. În urma accidentului, cinci persoane, respectiv cei doi polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești, o asistentă medicală, ambulanțierul și pacientul, au ajuns la spital.

Polițistul Fănel Niţu a fost grav rănit în zona capului, dar şi în zona toraco-abdominală. Vineri după-amiază a fost operat, dar din păcate, eforturile medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Slatina au fost în zadar, iar sâmbătă Fănel Nițu a decedat. Şi celălalt poliţist în vârstă de 36 de ani, care conducea autospeciala, a fost operat, aflându-se la spital pentru recuperare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: olt-alert.ro

Andreea TIGOIANU

Politica