vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vă mulțumim!

Un apel făcut de un medic pentru salvarea vieții unui pacient, un articol și mulți oameni frumoși și altruiști. Așa s-a încheiat 2020 pentru un bărbat care suferă de leucemie și care a primit încă o șansă să lupte cu boala.

Pe 30 decembrie, un medic hematolog de la Spitalul „Filantropia”, care nu dorește să îi facem public numele „pentru ca important este pacientul”, dar care merită tot respectul nostru transmitea urmatorul mesaj: „Buna ziua! Va rog, daca cunoasteti donatori de ME care au donat in urma cu aprox 3-4 luni, care pot sa mearga sa doneze trombocite maine pentru un pacient cu LAM si 2000 de Trombocite pe nume Carstea Stefan. Este foarte important, centrul de transfuzii nu are trombocite, iar maine este ultima zi de donare. Pacientul nu va trece peste aceste 5 zile fara trombocite. Pacientul are 42 ani. Pacientul este internat in sectia de Hematologie Spitalul Filantropia”.

Am preluat și publicat apelul doamnei doctor, iar dumneavoastra v-ați mobilizat exemplar, v-ați rupt din timpul pregătirilor pentru Revelion și ați donat. Pacientul a primit masa trombocitară necesară. Ne-ați demonstrat încă o dată că împreună putem face fapte mărețe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vă mulțumim!

Politica